Advies
Home
Praktijkcursus Muziek in de Kerk
Coaching
Workshops
Bladmuziek
Nieuwsbrief
Over Kerkmuziek voor Nu
Contact


Advisering

Er komt veel bij kijken om muziek in de kerk te maken. Van instrumenten tot geluidstechniek. En van muziekkeuzes tot opleiding van musici. Als kerkenraad organiseert u deze zaken. Soms kan advies en ondersteuning van een externe deskundige daarbij prettig zijn. Kerkmuziek voor Nu is hiervoor uw onafhankelijke adviseur en coach.

U kunt bij ons terecht met uiteenlopende vragen over muzikale zaken in uw gemeente. Denkt u bijvoorbeeld aan het invoeren van een nieuwe liedbundel. Het omgaan met verschillende muziekvoorkeuren binnen de gemeente. Of reageren op opmerkingen over de kwaliteit van een band of organist.

Kwaliteit en maatwerk
Onze professionele kerkmusici hebben jarenlange ervaring met muziek in kerken en advisering daarover. Door het voeren van gesprekken, geven wij u een helder beeld van de situatie in uw gemeente. Met dit inzicht helpen wij u bij het vinden van oplossingen die bij uw gemeente passen.

Onze kerkmusici zijn deskundig op tal van muzikale terreinen. Zo kunnen we u zo breed mogelijk van dienst zijn en over diverse onderwerpen adviseren. Ons advies gaat van klassiek orgel tot band en van kerkkoor tot geluidstechniek.

Flexibel en betrouwbaar
Onze dienstverlening is flexibel. U kunt ons op elke gewenst moment inschakelen.
Ook staat bij ons onafhankelijke dienstverlening voorop. Wij zijn niet verbonden aan andere kerkelijke organisaties of muziekleveranciers. Zo zijn wij gegarandeerd betrouwbaar.

Wij bieden naast advies ook training en coaching van kerkmusici aan. Met deze op de praktijk gerichte diensten, staan wij graag voor u klaar. Vraagt u ons gerust om een vrijblijvende offerte.

Adviesvragen
Ons advies is maatwerk. Voorop staat dat het aansluit bij uw gemeente. Ons advies
kan een beleidsmatig karakter hebben, maar ook heel praktisch zijn. Om u een indruk te geven, een aantal voorbeelden van adviesvragen die wij krijgen:

* Welke liedbundels gebruiken we?
* Zingen we met begeleiding van een orgel of een band?
* Welke inbreng heeft een koor in onze gemeente?
* Hoe kunnen musici hun speel- en zangkwaliteiten ontwikkelen?
* Hoe gaan we om met onderlinge meningsverschillen over bepaalde liedstijlen?
* Hoe kunnen we de afstemming tussen liturgie en muziek verbeteren?

Neem contact met ons op voor een onafhankelijk advies over muzikale zaken in uw gemeente.

Kerkmuziek voor Nu

info@kerkmuziekvoornu.nl